Four-Season toiminta 2018-19

Ennakkoilmoittautumiset Ilveksen syksyn 2018 toimintaan käynnissä!

Olemme käynnistäneet ennakkoilmoittautumisen syksyn toimintaan koskien Four Seasons-toimintaa ja Lapsi-vanhempi-ryhmiä. Ennakkoilmoittautuminen tapahtuu ilman maksusitoumusta ja on peruttavissa syksyllä ennen varsinaisen toiminnan alkua. Peruutusohjeet saat ilmoittautumisen yhteydessä järjestelmästä.

Ennakkoilmoittautuminen avattiin kahdesta syystä, saamme etukäteen tarkemman tiedon ryhmien koosta ja uuden tietosuoja-asetuksen johdosta tarvitsemme suostumuksen seuran tiedotteiden lähettämiseen koskien ryhmien toimintaa.

LINKKI ilmoittautumiseen löytyy tästä.

EU:n tietosuoja-asetus (GDPR)

Yhdistyslaki vaatii, että seura pitää jäsenistään luetteloa. Jokaisen pelaajan tiedot tallennetaan seuramme jäsen/ toimintamaksurekisteriin (tietosuojaseloste) ja viestintävälineelle (mobiilijäsenkortti Ilves-Appi). Rekisterin tarkoituksena on jäsenluettelon ylläpito sekä jäsen- ja toimintamaksujen seuranta.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on tehostaa seuran junioritoiminnan viestintää ja tiedonhallintaa niin, että se tukee laadukasta toimintaa.

EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) astui voimaan 25.5.2018. Asetus edellyttää että seuran on saatava suostumus jokaisen henkilön tietojen käsittelyyn.

Lomakkeen alareunassa olevalla valinnalla pyydämme rekisteröitymisen yhteydessä suostumuksen henkilötietojen käsittelyyn sekä suostumuksen seuran lähettämien sähköpostien, tiedotus- ja markkinointiviestien vastaanottamiseen (esimerkiksi jäsenedut). Tämä suostumus edellytetään myös joukkueen omaan tiedotukseen ja viestintään.

Nämä suostumukset ovat edellytys osallistumiseen Jääurheilujaoston toimintaan. Suostumukset ovat koska tahansa peruttavissa.