IlvesVentures

MITÄ:

Koronavaikutukset ovat sulkeneet liikuntapaikat ja -tilat, sekä rajoitukset poistavat ryhmissä toimimisen mahdollisuuden, joten kaikki tuttu ja turvallinen porukalla touhuaminen ja pelailu on nyt meiltä evätty toistaiseksi.

Emme voi jäädä kuitenkaan paikoilleen makoilemaan, vaan terveyttämme ja hyvinvointiamme on vaalittava. Liikuntaa ja urheilua pystymme toteuttamaan yhteiskunnan rajoitusten ja mielikuvituksen rajoissa turvallisesti omassa perhe- ja kotipiirissä.

IlvesVentures julkaisu tapahtuu 14.4.2020 Youtube-tilillämme ja Instagramissamme ja kisailu on käynnissä 15.4-31.7.2020 välisen ajan. Palkitsemme iloisia kisailijoita erilaisin palkinnoin Venturesin kilpailukauden aikana.

MIKSI:

IlvesVentures on toteutettu juuri siihen huutoon ja tarpeeseen, jota nyt tarvitsemme terveiden elämäntapojemme puolesta. Tutut pelit ja kisailut ovat toistaiseksi pannassa, joten on aika kokeilla uutta pelillistettyä tapaa liikkumiselle ja urheilulle.

Digitalisaation tuomat mahdollisuudet ja rajat ovat toistaiseksi vielä urheilutoiminnassa kokeilematta osaltamme, joten nyt jos koskaan on aika kokeilla jotain uutta.

MITEN:

Jäsenillämme on mahdollisuus ladata Ilves-Appi puhelimeensa ja aloittaa IlvesVentures-kisailu oman Ilves-Appinsa kautta.

Applikaatiossa on oma IlvesVentures-sivunsa, jonne ilmestyy erilaisia tehtäviä kolmesti vuorokaudessa. Tehtävät ovat liikunnallisia, urheilullisia, hauskoja, helppoja ja joskus myös jopa naurettavan haastavia.

1) Aloita avaamalla applikaatiosta IlvesVentures (Ilves ry:n juniorijääkiekon etusivulta) ja 2) suorita tehtävä, jonka jälkeen 3) kuittaa se applikaatiossa suoritetuksi. Applikaatio tekee automaattisen seurannan siitä, että kuka tehtäviä on kuinka paljon suorittanut, mutta tilastointia ja taulukointia ei vielä ole näkyvillä. Kehitämme sitä ominaisuutta nähtäväksi mahdollisimman pian.

Kehitämme samalla joukkuekisailun toimintamallia IlvesVenturesiin, missä voit kisailla ikäluokkasi pelaajien kanssa muita ikäluokkia vastaan.

Tilastoimme suoritettuja tehtäviä ja palkitsemme ahkerat ja haasteisiin heittäytyvät ilvespelurit erilaisilla palkinnoilla. Haastamme ilvespelurit jakamaan tehtäväsuorituksiaan myös Instagram-tileillään ja merkkaamaan postaukset häshtägillä #ilvesventures. Iloisimmat videot ja kuvat palkitaan myös kisailun aikana.

Jos haluat voittaa mm. elokuussa päivä liigapelaajana-palkinnon ja päästä yhdeksi päiväksi liigajoukkueen pukukoppiin ja harjoituksiin, niin ala ahkerasti kisailemaan ja suorittamaan tehtäviä!

Tiedotamme kanavillamme palkinnoista ja palkituista kisailijoista IlvesVenturesin aikana. 

HUOM! Nuorimmat pelurit pääsevät seikkailun makuun myös ilman omaa puhelintaan vanhempiensa puhelimen ja applikaation avulla.

Kysymykset Ilves-Appista: appi@ilves.fi

Kysymykset IlvesVenturesista: hannu.toivo@ilves.fi

IlvesVenturesin mahdollistavat:

Tampereen kaupunki

Lapland Hotels Tampere

Edun Herkkukeidas

Tampereen Sähkölaitos

Tasowheel Group Oy

Rehab - Ilveksen Raviliigahevonen

Ilveksen liigajoukkue

Ilves-Hockey Oy

Sportia 10

Orimuskioski

Leivon Leipomo

HDC Finland

Ravintola Bufferi

Jätskiauto