Toimintamaksu 2018 - 2019

Toimintamaksut ja maksuohjeet kaudelle 2018-2019 näet tästä linkistä.

Kauden 2018-2019 toimintaan rekisteröityminen ja toimintamaksun maksaminen tapahtuu alla olevista ikäluokka/joukkuekohtaisista linkeistä.

Rekisteröityminen tapahtuu kolmessa vaiheessa:

Vaihe 1:  Joukkueen/ikäluokan valinta (alla olevista linkeistä)

Vaihe 2:  Henkilötietojen tallentaminen

Vaihe 3:  Laskun tulostus tai lähetys haluamaanne sähköpostiin.

Lisäksi saatte sähköpostiinne vahvistuksen rekisteröitymisestä, joka sisältää myös linkin laskuun.

HUOM! Sivusto on tietosuojattu (katso tietosuojaseloste )

Henkilötietojen tallentamisen yhteydessä kysymme myös suostumuksen pelaajan kuvan ja henkilötietojen julkaisemiseen, lue tästä linkistä lisätiedot.

Vaihe 1: Joukkueen/ikäluokan valinta

B1

B2

C1

C-Team

C2 2004

D1 2005

D2 2006

E1 2007

E2 2008

F1 2009

F2 2010

G1 2011

LKK 2012 Leijonakiekkokoulu

LKK 2013 Leijonakiekkokoulu

LKK 2014 Lapsi-vanhempi Leijonakiekkokoulu

Tytöt G, F ja E

Tytöt D, C ja B

Four Seasons (2008-09)

Four Seasons (2010-11)

Harraste Naiset

Harraste Takahuhti

Harraste Seniors

Ilves Liiga-Naiset

Mobiilijäsenkortti Ilves-Appi

Suomen suurin urheiluseura Ilves ry on lanseerannut uuden Ilves-Appin. Ilves-Appi on mobiili jäsenkorttisovellus, joka on valmiina käytettäväksi missä ja milloin vain. Ilves-Appi, mobiilijäsenkortti korvaa vanhan perinteisen muovisen jäsenkortin. Ilves-Appi on räätälöity seuratoimintaan, joten siinä on otettu huomioon kaikki seurojen sidosryhmät: niin jaostot, joukkueet, pelaajat, vanhemmat kuin yhteistyökumppanitkin.

Ilves-Appi aukenee kun pelaaja tai toimihenkilö on täyttänyt rekisteröitymislomakkeen toimintaan kaudelle 2018-2019 ja jäsenmaksu on kirjautunut järjestelmään. Pelaajiemme toimintamaksu sisältää Ilves ry:n jäsenmaksun. Pelaajan joukkueen tiedotus välittyy myös rekisteröitymisen yhteydessä ilmoitettuihin huoltajien puhelinnumeroihin (Android tai iOS), huom! Ilves-Appi ladattava.

Ilves-Appin aktivointi on todella nopea toimenpide: sovellus ladataan sovelluskaupasta ja rekisteröitymisen yhteydessä tehdään taustalla jäsenrekisteristä tunnistautuminen automaattisesti. Mobiilijäsenkortin saat ladattua Play Kaupasta (Android) tai App Storesta (iOS). Sovellus ei tue Windows käyttöjärjestelmää.

Rekisteröitymisen jälkeen pääset käyttämään jäsenkorttia jatkossa ilman erillistä tunnistautumista. Jäsenkortin ominaisuuksina näet ja päivität omat jäsentietosi, saat näkyville koko Ilveksen ajankohtaiset uutiset, tapahtumat ja yhteystiedot. Joukkueet saavat hyödyn yhteystietojen näkymisenä joukkueen rekisteröityneille pelaajille sekä integroidun Hobbydeed -kalenterin, jossa ominaisuutena mm osallistumiskysely.

Etuja vanhemmille ja pelaajille, sekä parempaa yhteistyökumppanin huomioimista

Ilves-Appi tuo yhteisön edut heti saataville. Etuja voi hyödyntää näyttämällä korttia omasta puhelimesta. Edut voivat olla kertaluontoisia, jatkuvia tai vaikkapa 100 nopeimmalle. Edut ovat sovelluksessa näkyvillä, jolloin niitä muistetaan paremmin hyödyntää asioidessa yhteistyökumppanien kanssa.

Tukijäsenyys on helppo tapa tukea junioritoimintaa. Lataamalla Ilves-Appi sovelluskaupasta ja maksamalla tukijäsenmaksun 13/26€, pääsee seuraamaan koko Ilveksen joukkueiden toimintaa, tulevia otteluita, ottelutuloksia  ja sarjatilannetta. Tämä on kätevä toiminto esim isovanhemmille ja muille junioritoiminnasta kiinnostuneille.

Ilves-Appi, hyödyllisiä käyttövinkkejä TÄSTÄ

Lisätietoja:

Jouko Rautanen Ilves ry
appi(at)ilves.fi