Tervetuloa Ilveksen nuorten harrastejoukkueeseen

 

Pelattava sarja kaudella 2017-2018 on SJL Hämeen alueen Harrastesarja 3.  Ilveksestä nuortenjoukkue on Takahuhti.  Lisäksi lohkossa on aikuisten harrastesarja joukkueita.  Sarjat pelataan neljässä tasossa joukkuemäärästä riippuen syyskuun ja maaliskuun välisenä aikana.  Sarjaohjelma ja tulokset tulevat sivuille http://www.tilastopalvelu.fi/ih/beta/tilastointi/index.php/tilastot-ja-ohjelmat .


Meillä on harjoitusvuoro yleensä tiistaisin klo 21:15 – 22:15 Haka 3.  Jääajat voi tarkistaa Ilveksen sivulta http://www.ilvesjaakiekko.fi/joukkue5001/kalenteri.html.


Toimintamaksu kaudelle 2017-2018 on 500 € / pelaaja.  Toimintamaksu kattaa jäsenmaksun, jäävuorot (harjoitukset + pelit) ja tuomarikulut.  Toimintamaksu maksetaan täyttämällä lomake Ilveksen sivulla http://www.ilvesjaakiekko.fi/79.  Valitaan joukkue  Harraste Takahuhti.  Täytetään henkilötiedot.  Toimintamaksua voi maksaa myös pienemmissä erissä etukäteen.  Muista käyttää viitenumeroa.  Laskun eräpäivät ovat 15.10.2017 (300 €) ja 30.11.2017 (200 €).

Lisäksi pelaajan on maksettava SJL:n Harraste/tuomaripelipassi, aikuiset , jonka hinta on 124 €.  Pelipassi sisältää vakuutusturvan.  Jos pelaajalla itsellään on vähintään yhtä kattava vakuutusturva otetaan Pelipassi ei vakuutusta, harrastepelaajat, jonka hinta on 44 €.  Lisätietoa nettisivulta http://www.finhockey.fi/index.php/pelaajalle/pelipassit . Pelipassi täytyy olla maksettuna ennen ensimmäistä peliä.  Pelipassin täytössä valittava seura on Ilves ry.

Ilves ry toimistolla on myytävänä Ilveksen liigajoukkueen peleihin harrastekausikortteja hintaan 40 €. Toimintamaksun ensimmäinen erä täytyy olla maksettuna.


 

Terveisin

Timo Renko
Valmentaja
050 529 1682

timo.renko(at)kotiposti.net

 

PS. Ilves Ry Jääurheilulla on yhteistyö kumppaneita, joita kannattaa hyödyntää mm.

Sportia 10 / KHF Finland   -alennus ostoksista ja bonus harrastejoukkueille.  Kerro kassalle joukkue Ilves Harraste Takahuhti